MAXICLEANER® 1

одтранувач на флеки од фуги и зидови
Добро е да се знае
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Достапно во пакување
0,5 L

MAXICLEANER 1 е средство во спреј, изработено нa база на специјални активни состојки кои веднаш ги одтстрануваат флеките од фугите, ѕидовите, подовите и дихтунг споевите во влажни простории. Наменето е за употреба на надворешни и внатрешни површини кај флеки настанати поради зголемена влажност. 

Слични производи