MAXICOLOR®

пигмент за нијансирање на внатрешни бои

MAXI Color е квалитетна пигментна подготовка наменета за рачно нијансирање на внатрешни ѕидни бои. Максимално дозирање е 3 MAXI Color-и на 15 L боја. 

Слични производи