KERAMOL®Flex

флексибилно лепило за керамички плочки
Добро е да се знае
C2TE
C2TE
CE
CE
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
razredjenje vodom
7 L / 25 kg
Достапно во пакување
25 kg

KERAMOL Flex е флексибилно лепило за керамички плочки на база на хидраулични врзивни средства, посебно селектирани агрегати, синтетички полимери и адитиви. Наменет е за внатрешни невпивачки и надворешни невпивачки плочки кои се вградуваат на впивачки подни површини. Температурно е постојан од –20 °C до +70 °C. Се препорачува за употреба во бањи, кујни, системи со подно греање, балкони и тераси, односно во сите ситуации каде залепените керамички плочки се изложени на зголемена влажност и промена на температура.