KERAMOL®Interior

лепило за керамички плочки
Добро е да се знае
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
C1
C1
CE
CE
razredjenje vodom
6–6,25 L / 25 kg
Достапно во пакување
25 kg

KERAMOL Interior е лепило за керамички плочки на база на хидраулични врзивни средства, посебно селектирани агрегати и адитиви. Погоден е за вградување на керамички плочки, на природен впивачки камен, теракотни плочки како и сипорекс, односно гасбетонски блокови. Се препорачува за положување на керамички плочки во ентериери, на впивачки ѕидни и подни површини.

Слични производи