KERAMOL®Plus

лепило за керамички плочки
Добро е да се знае
C1T
C1T
CE
CE
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
razredjenje vodom
7 L / 25 kg
Достапно во пакување
5 kg, 25 kg

KERAMOL Plus е лепило за керамички плочки на база на хидраулични врзивни средства, посебно селектирани агрегати, синтетички полимери и адитиви. Погоден е за вградување на керамички плочки, камени мозаици и камени плочки. Наменет е за вградување на керамички плочки во ентериери, на ѕидни и подни површини. Истотака и за простории кои се под краткотрајно влијание на зголемена влажност (кујни, бањи, тоалети) и за надворешни работи, кога се вградуваат впивливи плочкина впивливи површини.