KERAMOL®Rapid Flex

брзоврзувачко флексибилно лепило за керамички плочки
Добро е да се знае
C2FT лепило за брзо сврзување со високи перформанси
C2FT лепило за брзо сврзување со високи перформанси
CE
CE
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
razredjenje vodom
6–6,25 L / 25 kg
Достапно во пакување
25 kg

KERAMOL Rapid Flex е флексибилно лепило за керамички плочки , на база на цемент кој брзо се стврднува, хидраулични врзива, специлајно избрани агрегати, синтетички полимери и адитиви. Наменет е за плочки што не апсорбираат и впиваат, кои можат да се вградат надвор и внатре, на апсорбирачки и неапсорбирачки површини, за т.н.Gres плочки, како и за поставување на природен нетранспарентен камен. Стабилно е на температура од –20 °C до +70 °C. Се препорачува за употреба во бањи, кујни , системи со подно греење, балкони и тараси, односно во сите ситуации кога залепените плочки се изложени на зголемена влажност и промени во температурата.