MAXIKRIL®Ceramic

специјален прајмер за проблематични површини
Добро е да се знае
razredjenje vodom
1 : 3
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
1 L, 5 L, 18 L

MAXIKRIL Ceramic е акрилен прајмер наменет за импрегнација на апсорбирачки и неапсорбирачки проблематични површини (глазирани плочки, бетон, терацо, камен, гипс плочи, гас бетон елементи, гипсени, кречни и цементно машински малтери), пред нанесување на лепила и маси за израмнување. MAXIKRIL Ceramic лесно се нанесува, брзо суши, има голема водоодбојност и врзивност. Премачканите површини се уедначени, не впиваат и ја подобруваат адхезијата на лепилото.