MAXIMO® WB 1K

полиуретански завршен лак за паркет
Добро е да се знае
ECO
ECO
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Достапно во пакување
1 L, 5 L

MAXIMO WB 1K е едно-компонентен, завршен лак за паркет на база на полиуретански врзувачи и специјални адитиви дисперзирани во вода. Наменет е за заштита и декорација на паркет (ламелен, класичен, мозаик) и други дрвени подни површини во ентериерот. Се одликува со екстремна отпорност на абење, висока цврстина, одлична адхезија и не пожолтува. Отпорен е на благи хемикалии и лесно се одржува. Производот е безбоен и скоро и без мирис. Производите можат да бидат мат, полумат и сјајни.