MAXIMO® WBParquet Filler

маса за фугирање на паркет
Добро е да се знае
ECO
ECO
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Достапно во пакување
1 L, 5 L

MAXIMO WB Parquet Filler е дисперзија на акрилни врзувачи во смола наменета за пополнување на фуги во паркет и дрвени подови, пополнување на пукнатини и израмнување на мали вдлабнатини, со ширина до 2 mm. Скоро и да нема мирис, брзо се суши и лесно се шмиргла.