MAXIMO® WB Primer

основен лак за паркет
Добро е да се знае
ECO
ECO
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Достапно во пакување
1 L, 5 L

MAXIMO WB Primer е едно-компонетен, основен премаз за паркет на база на акрилни врзувачи дисперзирани во вода. Добро продира во дрвото, нагласувајќи го природниот изглед и текстура на дрвото, не пожолтува. Се применува како прв, основен премаз при лакирање на сите видови паркет (ламелен, класичен, мозаик) и други дрвени подни површини во ентериерот. Не е предвиден како завршен слој, туку во комбинација со MAXIMO WB 1K или 2K –полиуретански завршни лакови на водена база.