MAXIMO® WB 2K

полиуретански завршен лак за паркети
Добро е да се знае
ECO
ECO
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Достапно во пакување
0,99 (0,9 + 0,09) L, 4,95 (4,5 + 0,45) L

MAXIMO WB 2K е дво-компонентен, завршен лак на база на полиуретански врзувачи и специјални адитиви дисперзирани во вода. Наменет е за заштита и декорација на паркет (ламелен, класичен, мозаик) и други дрвени подни површини во ентериерот. Се одликува со екстремна отпорност на абење, исклучителна цврстина одлична адхезија и не пожолтува. Отпорен е на благи хемикалии и лесно се одржува. Производот е безбоен и скоро и без мирис. Производите можат да бидат мат, полумат и сјајни.