MAXIKOL® PU 610

2K полиуретански лепак

MAXIKOL PU 610 e високо квалитетен, двокомпонентен лепак на база на полиуретан, полнило и адитиви. Се користи за лепење на сите врсти на паркети, дрвени подни облоги и ламинати. Може да се аплицира на впивливи и невпивливи подлоги, каде содржината на влагата не преоѓа над 2%. Се одликува со добра адхезија и флексибилност, и поради тоа може да се користи и кај системите со подно греање.

Слични производи