ROLOGRUND® SN

груб силиконски основен премаз
Добро е да се знае
ЕТА Сертифициран
ЕТА Сертифициран
razredjenje vodom
max. 10%
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Достапно во пакување
5 kg, 18 kg, 25 kg

ROLOGRUND SN е груб силиконски основен премаз, микроармиран со синтетички влакна и исполнет со кварцен песок. Се употребува за грундирање на минерални површини, пред нанесување на декоративниот силиконски малтер ROLOSIL SN. ROLOGRUND SN ја огрубува површината, односно ја зголемува нејзината рапавост, што овозможува подобро прилепување на завршните материјали. Се произведува во бела боја, а може и да се тонира на MAXIMIX системот.

Слични производи