ROLOGRUND® ST

груб силикатен основен премаз
Добро е да се знае
razredjenje vodom
max. 10%
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ЕТА Сертифициран
ЕТА Сертифициран
Достапно во пакување
5 kg, 18 kg, 25 kg

ROLOGRUND ST е груб силикатен основен премаз, микроармиран со синтетички влакна и исполнет со кварцен песок. Наменет е за грундирање на минерални површини, пред нанесување на силикатниот декоративен малтер ROLOSIL ST. ROLOGRUND ST ја огрубува површината, односно ја зголемува нејзината рапавост, што овозможува подобро прилепување на завршните материјали. Се произведува во бела боја, а може и да се тонира на MAXIMIX системот.

Слични производи