COLORPLAST®

акрилен мермерен мозаик
Добро е да се знае
CE
CE
ЕТА Сертифициран
ЕТА Сертифициран
Отпорен на атмосферски влијанија
Отпорен на атмосферски влијанија
подготвен за употреба
подготвен за употреба
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
Достапно во пакување
25 kg

COLORPLAST е квалитетен декоративен мозаик, на база на акрил и мермерни зрнца со гранулација 2 mm. Добро се прилепува на подлогата и се одликува со висока цврстина. Постојан е на делување на атмосферските влијанија и УВ зрачење. Наменет е за заштита и декорација на надворешни и внатрешни ѕидни површини. При изработка на термофасади се користи како завршен слој. 

Кликнете на нијансата која ви се допаѓа и креирајте свој микс. Можете да помешате до 5 достапни нијанси и да испробате неколку комбинации додека не го пронајдете вашиот прав избор. Кога ќе завршите, избраното можете да го пратите преку е-пошта или слично, за да ја сочувате или споделите вашата омилена комбинација со најблиските

Достапни Нијанси

B
C
G
K
N
O
P
R
S
V
Y
Z

Избрани Нијанси