ROLOAKRIL®

акрилен декоративен малтер со додаток на силикон
Добро е да се знае
дополнително заштитен од алги и габи
дополнително заштитен од алги и габи
CE
CE
ЕТА Сертифициран
ЕТА Сертифициран
Отпорен на атмосферски влијанија
Отпорен на атмосферски влијанија
подготвен за употреба
подготвен за употреба
за надворешна употреба
за надворешна употреба
Достапно во пакување
25 kg

ROLOAKRIL е квалитетен декоративен малтер на база на акрилат со додаток на силикон што обезбедува одлична водоотпорност и ја унапредува отпорноста на валкање. Се карактеризира со голема цврстина, добро се прилепува на површината и има добра паропропустливост. Постојан е на дејствување на атмосферски влијанија и на УВ-зрачења. Наменет е за заштита и за декорација на надворешни и на внатрешни минерални ѕидни површини. Претставува завршен слој при изработка на термоизолациски фасади. Се произведува во бела боја, а може да се тонира и на системот MAXIMIX, во нијанси означени со F.

Слични производи