STIROMOL® Bazni

лепило за стиропор
Добро е да се знае
ЕТА Сертифициран
ЕТА Сертифициран
CE
CE
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
razredjenje vodom
5,5–6 L / 25 kg
Достапно во пакување
25 kg

STIROMOL Bazni e еднокомпонентен сув тип на градежно лепило, изработено од хидраулични и синтетички врзивни средства, наменет за лепење на стиропор на минерални подлоги.

Слични производи