STIROMOL® Elastic

лепили за камена волна, ЕПС, графитен стиропор, стиродур и армирање на мрежичка
Добро е да се знае
ЕТА Сертифициран
ЕТА Сертифициран
CE
CE
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
razredjenje vodom
6–6,5 L / 25 kg
Достапно во пакување
25 kg

STIROMOL Elastic e еднокомпонентен, високоеластичен сув тип на градежно лепило, изработено од хидраулични и синтетички врзувачи, со додаток на специјални адитиви. Наменет е за лепење и армирање на термоизолациони плочи од: стиропор, термосил, стиродур и камена волна, на сите врсти минерални подлоги. 

Слични производи