STIROMOL®Themo White

бел лепак за лепење и армирање на стиропор
Добро е да се знае
ЕТА Сертифициран
ЕТА Сертифициран
CE
CE
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
razredjenje vodom
6–6,5 L / 25 kg
Достапно во пакување
25 kg

STIROMOL Thermo White е бело, еднокомпонентно, еластично, сув тип на градежно лепило, изработено на база на бел цемент и синтетички врзива со додавање на адитиви. Наменет е за лепење на стиропор на сите видови минерални подлоги, како и за армирачки слој на EPS плочи.