STIROMOL® Thermo

лепило за лепење и армирање на стиропор
Добро е да се знае
ЕТА Сертифициран
ЕТА Сертифициран
CE
CE
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
razredjenje vodom
6–6,5 L / 25 kg
Достапно во пакување
25 kg

STIROMOL Thermo e еднокомпонентен, еластичен сув тип на градежно лепило, изработено од хидраулични и синтетички врзивни средства, со додаток на адитиви. Наменет е за лепење на стиропор на сите видови на минерални површини, како и за армирачки слој на ЕПС плочите.