MAXITHERM® Standard

MAXITHERM Standard претставува стандарден ETICS систем со стиропор (EPS-експандиран полистирен). Наменет е за вградување на термоизолациони системи на нови и веќе постоечки објекти. Се применува кај сите објекти на кои сакате да остварите енергетка заштеда со сигурен и квалитетен ETICS систем по поволна цена.