Naslovna 1920x400.jpgNaslovna 1920x400.jpg

7 jednostavnih načina za dekorisanje zidova u prazničnom ruhu

Dekorisanje prostora sa porodicom i prijateljima jedna je od najboljih stvari u vezi sezone praznika. Dok kitite jelku, ukrašavate ulazna vrata ili postavljate sto za večeru, ukrašavanje zidova je još jedan jednostavan način da prigrlite duh praznika. Pored toga, ne zaboravimo da je to savršena prilika da pokažete svoj stil.

Ukrašavanje ornamentima

Na dosadni zid nabacite svoje najbolje ukrase kako bi stvorili zid poput onih kojima se divimo na Instagramu ili Facebooku. 


Čestitka na zidu

Praznične želje ispišite na zid kredom koja se pere.


Girlande kao "must have"

Naravno, prostori sa više namena poput vaše dnevne sobe, ili trpezarijskog prostora, treba da budu opremljeni za prazničnu sezonu, ali ne zaboravite na zid ulaza u te prostorije koje možete ukrasiti girlandama.


Čarape su spas

Čak i ako nemate naviku da poklone stavljate u čarape, dodajte ličnost praznom zidu tako što ćete na njega okačiti trio stilskih čarapa.

Zidna jelka

Svi možemo ceniti raskošnu i veliku jelku, ali ako živite u malom prostoru, to verovatno nije najpraktičnija opcija. Umesto toga, razmislite o osvetljenju postavljenom u obliku jelke na zid.

Merdevine kao jelka

Stare merdevine možete prisloniti na zid i koristiti ih kao jelku. Budite kreativniji dekorišući rustične merdevine sa prazničnim ukrasima ili sa kariranim ćebetom koji donosi vibracije planinske idile.

Zeleno, volim te zeleno

Svaki zid možete ukrasiti zidnim biljkama. Na taj način se doprinosu osećaju topline i dobrodošlice. Možete dodati crvene bobice za praznični efekat.