9 neočekivanih boja za kupatilo 1920x400.jpg9 neočekivanih boja za kupatilo 1920x400.jpg

9 neočekivanih boja za kupatilo

Tražite li inspiraciju za boje kupatila? Otkrijte nijanse koje volimo! Ove popularne boje za kupatilo olakšaće vam sledeće preuređivanje kupatila.

Neutralna boja slonovače

Ova boja daje dosta mogućnosti boja za kupatila. Potražite tople i prijatne tamnoplave detalje da biste se uparili sa svetlim bojama, kao što su zavese za tuširanje i umetnička dela u ovoj sobi. Nežna nijansa čini da se i najmanji prostori osećaju luksuzno i spokojno.

Mornarsko plava

Što se tiče smelih boja za kupatilo, tamnoplava je čista, klasična i vredna pažnje. U kombinaciji sa belom, stvara stilski kontrast. Tamnoplava može nadahnuti sve vrste stilova kupatila, uključujući nautičke, tradicionalne. Preporuka je da se ističe na ormarima za kupatila sa visokim sjajem. Što je površina boje reflektivnija, to je trajnija, što je važan faktor.

Kupatilo veselih boja

Crveno-narandžasta

Za neke vlasnike kuća, tradicionalne boje za kupatila jednostavno su obavezne. Naša preporuka je da zidove obojite u jarko crveno-narandžastu boju. To je neočekivan, ali veseo način da započnete svoja jutra. Za podudaranje boja akcenta u kupatilu, uzmite u obzir tamno plavu. Komplementarne nijanse će izgledati upečatljivo jedna pored druge.

Siva

Ugradite hladne boje granita i betona u svoje boje za savremeni preokret u klasičnoj sivoj boji. Podovi od tamnog drveta zagrijavaju nijansu, dok jarko bela dodaje kontrast koji osvetljava paletu kako bi se osiguralo da rezultat nije mračan. Crna daje završni dodir sofisticiranosti ovim popularnim bojama za kupatilo.

Svetlo zelena

Napravite lični spa centar nalik banji sa primorskom estetikom nežno zelene boje. Uparen sa popularnim bojama kupatila poput bele, ova nijansa premošćuje tradicionalne i savremene stilove. Povucite akcentnu boju kao što je bež da biste zagrejali osvežavajuću kombinaciju.

Kupatilo u pastelnim bojama

Bela

Još uvek ne odbacujte jarko belo kupatilo kao dosadno. Klasična neutralna boja za kupatilo lako se može doterati slojevima teksture. Potražite sanirano drvo, slamnate korpe i sjajne staklene pločice kako biste pojačali faktor stila bele boje za zidove kupatila.

Klasično plava

Sa svojim ohrabrujuće poznatim asocijacijama na more i nebo, plava boja univerzalno prija. Ova boja promoviše mir u kupatilu i može se sjajno koristiti kao naglašeni zid. Svestrani beli ormari, obloge i podovi ulepšavaju klasičnu boju boje za kupatila.

Puder ružičasta

Nežno ružičasta boja zida pruža nežnu pozadinu za snežno bele naglaske. Šarmantna ploča od perli i svetlucavi srebrni završetak ističu boju za kupatilo i sprečavaju da izgleda preslatko. Nijansa je topla, što je čini lepim izborom za kupatila sa minimalnom svetlošću, a opet dovoljno suptilna da ne zatrpa mali prostor.

Boja ugljena

Topliji od ostalih sivih boja, ali ne tako grub kao crni, ugalj pruža hladan, savremen osećaj koji lako prija uz šare i dodatke. Prirodni elementi, poput drveta u ovoj sobi, pomažu nijansi da se spusti prema zemlji i dokazuju da prostoru nisu potrebne svetle boje da bi bilo zanimljivo. Za kohezivan izgled odaberite popularne boje za kupatilo koje takođe možete koristiti za bojenje detalja.

Neka vaše kupatilo odiše vašim ličnim stilom jer je to prva prostorija u vašem domu koju posećujete ujutru i kao takva neophodno je da prija vašem oku.