Plaketa 1920x400.pngPlaketa 1920x400.png

Nagrada za poslovni uspeh u 2019. godiniTokom 2019. smo vredno radili na ciljevima, uz težnju da postignemo maksimum u svim oblastima proizvodnje i poslovanja. Kraj godine je vreme kada se sumiraju utisci pravi zbir uspeha i dostignuća, i podvlači linija u poslovnom smislu. Za nas svaki kraj predstavlja i novi početak, za nove poslovne ideje i zamisli, kao i poboljšanje poslovnih performansi.

Na svečanoj sednici Skupštine Privredne komore Srbije, uručene su godišnje nagrade najuspešnijim kompanijama i pojedincima koji su angažovanjem i postignutim rezultatima pružili snažan doprinos jačanju srpske privrede, kao i njenoj prepoznatljivosti u inostranstvu.

Nagrada za poslovni uspeh čiji smo dobitnici, samo je rezultat i skup našeg dugogodišnjeg postojanja i ulaganja u biznis.

Maxima d.o.o. je dobitnik Plakete za poslovni uspeh. Nama je velika čast da budemo dobitnici ove prestižne plakete i zahvalni smo Privrednoj Komori Srbije što je Maximu prepoznala kao istaknutu kompaniju na poslovnoj sceni naše zemlje.

Pored velike časti, ovo priznanje sa sobom donosi i obavezujući element, gde svojim radom i dostignućima na tržištima regiona moramo pokazati da je naša zemlja ozbiljna biznis tačka Evrope, a dobri privrednici najbolji glasnogovornici Srbije. U narednim godinama ćemo se truditi da opravdamo ovo veliko priznanje, uz pomoć vas - našh prijatelja.