Ballina
Nga fabrika e braktisur deri te inspirimi

Nga fabrika e braktisur deri te inspirimi

Jo rrallë, pikturat si vepra artistike llogariten si elite, vlera të paarritshme që shihen nëpër gal...

Më shumë
DOWNLOAD CENTAR.jpgDOWNLOAD CENTAR.jpg

Arti në muri

Shumica e Molerave me përvojë do tua thonë një gjë - ngjyrosja apo gëlqerosja për ta është më shumë ...

Më shumë
pigmenti11.jpgpigmenti11.jpg

Pigmente te ngjyrat e mureve (tonerët)

Nuk ka bukuri pa ngjyra dhe ngjyrat flasin me të gjitha gjuhët. Shumë prej nesh pajtohen me këtë th...

Më shumë
bojanka.jpgbojanka.jpg

MAXIMA libër për ngjyrosje – dhuratë për kreativët tan...

Librat për ngjyrosje për fëmijë gjithmonë kanë qenë vegla efikase për prindërit për ta pushtuar vëm...

Më shumë
BRAON BOJA.jpgBRAON BOJA.jpg

Ngjyra gështenjë - pasurojeni hapësirën t’uaj me fuqin...

Ngjyra gështenjë bën pjesë ndër ngjyrat neutrale sekundare e cila fitohet me përzjerjen e ngjyrës së...

Më shumë
50 NIJANSI SIVE.jpg50 NIJANSI SIVE.jpg

50 nuanca të ngjyrës së murrme në hapësirën/shtëpinnë ...

Ngjyra e murrme është ngjyrë neutrale, ngjyrë kompromisi. Fitohet me përzjerjen e ngjyrës së bardhë ...

Më shumë
TOPLE I HLADNE BOJE.jpgTOPLE I HLADNE BOJE.jpg

Nuancat e ngrohta dhe të ftohta të ngjyrave në enterie...

Me siguri se deri tani jeni njoftuar me ndarjen e ngjyrave në të ngrohta dhe në të ftohta. Po ashtu,...

Më shumë
ŽUTA BOJA.jpgŽUTA BOJA.jpg

Ngjyra e verdhë - mbusheni hapësirën tuaj me lumturi d...

Ngjyra e verdhë është ngjyra e diellit, e shkëlqimit dhe e kthjelltësisë. Kjo është ngjyra më stimul...

Më shumë
ZELENA BOJA.jpgZELENA BOJA.jpg

Ngjyra e gjelbër - lyejeni hapësirën t’uaj me natyrën

Enterieristët thjesht e adhurojnë ngjyrën e gjelbër. Ja përse... Ngjyra e gjelbër është neutrale dhe...

Më shumë
MISTIKA I ELENGACIJA CRNE BOJE.jpgMISTIKA I ELENGACIJA CRNE BOJE.jpg

Mistika dhe eleganca e ngjyrës së zezë në enterier

Ngjyra e zezë është JOngjyrë e cila nuk reflekton asnjë pjesë të spektrit, por e thithë në vetëvete ...

Më shumë
ISPUNITE ENTERIJER NARANDŽASTOM.jpgISPUNITE ENTERIJER NARANDŽASTOM.jpg

Begatojeni enterierin me kthjelltësi dhe energji me nd...

Ngjyra portokalli është më e ngrohta nga të gjitha ngjyrat e spektrit. Krijohet me përzjerjen e të k...

Më shumë
ČAROLIJA LJUBIČASTE.jpgČAROLIJA LJUBIČASTE.jpg

Magjia e ngjyrës vjollcë në enterier

Ngjyra vjollcë magjike krijohet me kombinimin e ngjyrës së kaltër të qetë dhe të ngjyrës së kuqe emo...

Më shumë
MAT ILI SJAJ.jpgMAT ILI SJAJ.jpg

Ngjyra mat ose shkëlqyese - si të përcaktoheni

Të gjithë do të pajtohemi se përzgjedhja e ngjyrës përkatëse, ose më mirë të thuhet i kombinimit fit...

Më shumë
MONOHROMATSKA ŠEMA.jpgMONOHROMATSKA ŠEMA.jpg

Skema monokromatike e kombinimit të ngjyrave - e njëjt...

Ngjyrat janë një mjet jashtëzakonisht i fuqishëm dhe i cili më së shpeshti përdoret në disajnim në p...

Më shumë
CRVENA BOJA.jpgCRVENA BOJA.jpg

Ngjyra e kuqe - me veçori/karakter

Mund ta duani ose jo, por një gjë është e sigurtë - ngjyra e kuqe nuk do ju lë indiferent. E ku...

Më shumë
PRLJAVO BELE NIJANSE.jpgPRLJAVO BELE NIJANSE.jpg

Nuancat ngjyrës së bardhë krem - butësia e kashmirit d...

Ngjyra e bardhë fitohet me kombinimin e të gjitha ngjyrave të pjesës së dukshme të spektrit. Sikur e...

Më shumë
KOMBINUJTE BOJE.jpgKOMBINUJTE BOJE.jpg

Kombinoni ngjyrat sipas parimit të triadave

Renditja e ngjyrave është njëri prej elementëve kryesorë të teorisë së ngjyrave. Kombinimi i ngjyrav...

Më shumë
IGRAJTE SE BOJAMA.jpgIGRAJTE SE BOJAMA.jpg

Lozni me ngjyra sipas sistemit 60-30-10%

Shumë herë deri tani ju kanë pyetur, cila është ngjyra juaj e preferuar. Të gjithë e kemi, disa sosh...

Më shumë
ANALOGNA ŠEMA.jpgANALOGNA ŠEMA.jpg

Skema analoge e kombinimit të ngjyrave - çfarë është d...

Njëri prej elementeve më të rëndësishëm për rregullimin e elementëve është përgjedhja e ngjyrave. Kj...

Më shumë
KOMPLEMENTARNA ŠEMA.jpgKOMPLEMENTARNA ŠEMA.jpg

Skema komplementare e përshtatjes së ngjyrave - kontra...

Herët apo vonë gjendemi në situatën kur duhet ta rregullojmë hapësirën në të cilën jetojmë dhe punoj...

Më shumë
PLAVA BOJA.jpgPLAVA BOJA.jpg

Ngjyra e kaltër - nxit kreativitetin, zvogëlon oreksin

Ngjyra është pjesa më efektive dhe më emotive e dekorimit të enterierit. Secili prej nesh e vëren se...

Më shumë
BOJE U FUNKCIJI PROSTORA.jpgBOJE U FUNKCIJI PROSTORA.jpg

Ngjyrat në funksion të hapësirës - ja se çfarë do të d...

Paramendojeni botën pa ngjyra, vetëm për një çast. Vërtet do të mbretëronte monotonia dhe nuk do ish...

Më shumë