sir-1920x400.jpgsir-1920x400.jpg

Arti në muri

Shumica e Molerave me përvojë do tua thonë një gjë - ngjyrosja apo gëlqerosja për ta është më shumë se ngjyrosje e mureve dhe fasadave. Dikur ngjyrosja është konsideruar art, ndërsa moleri piktorë. Të dashuruarit kreativ në punën e tyre me ndihmen e ngjyrave dhe materialeve kualitative dhe moderne këtë profesion me lehtësi e kthejnë në art aplikativ.

Ngjyrosja klasike e mureve qysh moti nuk është në modë. Ngjyrat dhe materialet dekorative janë mbaruar me teknologji moderne, ku duarve të shkathta të mjeshtrit në mure u doket sikur magji. Muret dhe Fasadat e fitojnë një teksturë interesante, shablone dhe efekte të ndryshme. Kreacionet autentike i japin jetë të re murit. Hapësira juaj jetësore dhe e punës mund ta freskoni me murin i cili ngjason me oqeanin, hijet e shkretëtirës, muri i ndryshkur antik, mermer apo me guri me të gjitha nuancat e ngjyrave. Teknikat e reja vazhdimisht shfaqen, dhe duket se insipirimi në përdorimin e tyre nuk ka fund.

Për ta kthyer murin e hirit dhe të pa formë në vepër arti nevojiten ngjyra kualitative, mjetet themelore të punës dhe mjeshtër me shpirt artistik për të cilin cdo sipërfaqe e murit është sfidë e re kreative. Cdo ditë na gëzojnë videot dhe fotot të cilat na i dërgojnë mjeshtrit të cilët inspirohen nga MAXIMA programi i ngjyrave, materialet e dekorativave teknike, murin dhe fasadat i kan shëndrruar në vepra të vërteta artistike.

Pikërisht kur mendojmë se i kemi parë të gjitha, na befason pozitivisht mënyra se si akoma mund të përdoren Maxima ngjyrat e brendshme dhe të jashtme.

Muri-Djath, pse jo?

Ngjyrosja mund të jetë edhe argëtuese, këtë na e ka treguar edhe artisti nga Podgorica, Mišo Joksić. Ideja briliante në duar të shkathëta dhe ngjyrave të mira të mureve të jashtme ka qenë e gjitha që një objekt i vjetë ndihmës të fitoj pamje të re. MAXIFAS ngjyra e fasadave, furqa dhe rulji kanë qenë të mjaftueshme që ky mjeshtër kreativ të hirtën, të pajëtë dhe fazadën jo të mirë mjaftueshëm ta kthej në një copë djathi.

Mjeshtri apo Aftësi Arti funksionale?
Ne do të themi që të dyja.
Inspiruese?
Ekstremisht e mirë.

Ju sygjerojmë që edhe ju vetë të tentoni. Inspirimin mund ta merrni kudo përreth, Natyra, interneti, arti, imagjinata... Secili mur në këtë mënyrë mund të kthehet në shprehje artistike të papërsëritshme, ndërsa procesi i ngjyrosjes kënaqësi. Në fund fitojnë të gjithë, e më së shumti shfrytëzuesit përfundimtar të cilët me knaqësi do tju referojnë tek të tjerët.

Maxima është këtu që të gjitha idetë tuaja, sikurse deri me tani, ti përcjell me paletë shumë të pasur të ngjyrave të mureve të brendshme dhe të jashtme si dhe me program të pasur të teknikave dekorative. I presim fotot dhe videot tuaja të cilat e konfirmojnë që ngjyrosja është me shumë se zanat, ndërsa më kreativët do të vendosen në webfaqen tonë dhe faqen zyrtare në Facebook.

Ostali saveti

Nga fabrika e braktisur deri te inspirimi

Jo rrallë, pikturat si vepra artistike llogariten si elite, vlera të paarritshme që shihen nëpër galeri dhe muze. Mir...

Teksti alternativ i nënkuptueshëm
pigmenti11.jpg

Pigmente te ngjyrat e mureve (tonerët)

Nuk ka bukuri pa ngjyra dhe ngjyrat flasin me të gjitha gjuhët. Shumë prej nesh pajtohen me këtë thënie. Të gjithë e...

Teksti alternativ i nënkuptueshëm
BRAON BOJA.jpg

Ngjyra gështenjë - pasurojeni hapësirën t’uaj me fuqin...

Ngjyra gështenjë bën pjesë ndër ngjyrat neutrale sekundare e cila fitohet me përzjerjen e ngjyrës së kuqe, të gjelbër...

Teksti alternativ i nënkuptueshëm
bojanka.jpg

MAXIMA libër për ngjyrosje – dhuratë për kreativët tan...

Librat për ngjyrosje për fëmijë gjithmonë kanë qenë vegla efikase për prindërit për ta pushtuar vëmendjen e fëmijëve...

Teksti alternativ i nënkuptueshëm
50 NIJANSI SIVE.jpg

50 nuanca të ngjyrës së murrme në hapësirën/shtëpinnë ...

Ngjyra e murrme është ngjyrë neutrale, ngjyrë kompromisi. Fitohet me përzjerjen e ngjyrës së bardhë dhe të zezë, dy t...

Teksti alternativ i nënkuptueshëm
TOPLE I HLADNE BOJE.jpg

Nuancat e ngrohta dhe të ftohta të ngjyrave në enterie...

Me siguri se deri tani jeni njoftuar me ndarjen e ngjyrave në të ngrohta dhe në të ftohta. Po ashtu, ndoshta e dini s...

Teksti alternativ i nënkuptueshëm
ŽUTA BOJA.jpg

Ngjyra e verdhë - mbusheni hapësirën tuaj me lumturi d...

Ngjyra e verdhë është ngjyra e diellit, e shkëlqimit dhe e kthjelltësisë. Kjo është ngjyra më stimuluese nga të gjith...

Teksti alternativ i nënkuptueshëm
ZELENA BOJA.jpg

Ngjyra e gjelbër - lyejeni hapësirën t’uaj me natyrën

Enterieristët thjesht e adhurojnë ngjyrën e gjelbër. Ja përse... Ngjyra e gjelbër është neutrale dhe përputhet pothua...