Ballina
KontaktiKontakti

Kontakti

Serbia

Manufacturing & Distributive center Lučani

32240, Lučani

Dragiše Mišovića 16

Tel: +381 (0) 32 820 030

Fax: +381 (0) 32 817 029

E-mail:prodaja@maxima.rs

Orari i Punës: e Hënë - e Shtunë: 07 - 15h

Të dielen nuk punojmë

Qendra e distribuimit në Beograd

11000, Beograd

Obrenovački drum 25

Tel:: +381 (0) 11 357 20 49

faks/telefon:: +381 (0) 11 355 13 66

E-mail:dcbeograd@maxima.rs

Orari i Punës: e Hënë - e Shtunë: 07 - 15h

Të dielen nuk punojmë

Qendra e distribuimit në Beograd

18000, Nish

Starine Novaka 7

faks/telefon: +381 (0) 18 42 62 693

E-mail: dcnis@maxima.rs

Orari i Punës: e Hënë - e Shtunë: 07 - 15h

Të dielen nuk punojmë

Mirjana Perovic

Drejtor i shitjes për Beograd dhe Vojvodinë

E-mail:mirjana.perovic@maxima.rs

Mobil: +381 (0) 63 405 585

Dragan Milanovic

Përfaqësues i shitjes për Beograd

E-mail: dragan.milanovic@maxima.rs

Mobil: +381 (0) 63 405 181

Aleksandar Pantelic

Përfaqësues i shitjes për Beograd

E-mail: aleksandar.pantelic@maxima.rs

Mobil: +381 (0) 63 458 843

Marko Halagic

Përfaqësues i shitjes për Vojvodinë

E-mail: marko.halagic@maxima.rs

Mobil: +381 (0) 63 458 879

Dusko Pavic

Përfaqësues i shitjes për Serbin qendrore

E-mail: dusko.pavic@maxima.rs

Mobil: +381 (0) 63 447 986

Branko Ninkovic

Përfaqësues i shitjes për Serbin perëndimore

E-mail: branko.ninkovic@maxima.rs

Mobil: +381 (0) 63 449 286

Sasa Milenkovic

Përfaqësues i shitjes për Serbin juglindore

E-mail: sasa.milenkovic@maxima.rs

Mobil: +381 (0) 63 445 030

Ivan Antic

Përfaqësues i shitjes për Serbin juglindore

E-mail: ivan.antic@maxima.rs

Mobil: +381 (0) 63 458 863

Mbeshtetje teknike

Miroljub Antonijević

Inxhinier i mbështetjes teknike

E-mail:miroljub.antonijevic@maxima.rs

Mobil: +381 (0) 63 441 060

Aleksandar Rakoviq

Inxhinier i mbështetjes teknike

E-mail:aleksandar.rakovic@maxima.rs

Mobil: +381 (0) 63 428 140

Maqedonia

Alen Trajkovski

Përfaqësues i shitjes për Maqedoni Veriore

E-mail:alen.trajkovski@maxima.rs

Mobil: +389 (0) 70 288 690

Bosnja dhe Hercegovina

Zoran Ristovic

Përfaqësues i shitjes për Bosne dhe Hercegovinë

E-mail:zoran.ristovic@maxima.rs

Mobil: +387 (0) 65 573 275

Almir Hasanovic

Përfaqësues i shitjes për Bosne dhe Hercegovinë

E-mail:almir.hasanovic@maxima.rs

Mobil: +387 (0) 65 620 789

Kroacia

Vatroslav Barisic

Përfaqësues i shitjeve për Slavoni

E-mail:vatroslav.barisic@maximapaints.com

Mobil: +385 (0) 99 306 27 74

Ivan Kajba

Përfaqësues i shitjes për Kroaci

E-mail:ivan.kajba@maximapaints.com

Mobil: +385 (0) 99 327 49 74

Petar Žiković

Përfaqësues i shitjeve për Kvarner dhe Istria

E-mail:petar.zikovic@maximapaints.com

Mobil: +385 (0) 99 732 88 46

Ante Goreta

Përfaqësues Shitjesh për Dalmacinë

E-mail:ante.goreta@maximapaints.com

Mobil: +385 (0) 99 346 31 14

Mali i Zi

Gojko Janic

Përfaqësues i shitjes për Malin e zi

E-mail:gojko.janic@maxima.rs

Mobil: +382 (0) 67 304 404