Ballina

Artikujt

Përpunimi i mureve të brendshme

Bojëra për mure të brendshmeBojëra për mure të brendshme

Bojëra për mure të brendshme

Teknikat DekorativeTeknikat Dekorative

Teknikat Dekorative

AstarëtAstarët

Astarët

Masë për rrafshimMasë për rrafshim

Masë për rrafshim

Punime me gjipsPunime me gjips

Punime me gjips

VeglatVeglat

Veglat

Mjete ndihmëseMjete ndihmëse

Mjete ndihmëse

Mjete për tonimMjete për tonim

Mjete për tonim

Përpunimi i mureve të jashtme

Bojëra për mure të jashtmeBojëra për mure të jashtme

Bojëra për mure të jashtme

Llaç dekorativ për fasadaLlaç dekorativ për fasada

Llaç dekorativ për fasada

Masë për rrafshimMasë për rrafshim

Masë për rrafshim

PrimeratPrimerat

Primerat

Veshje mbrojtëse prej guriVeshje mbrojtëse prej guri

Veshje mbrojtëse prej guri

Produkte për termoizolim

Suva fasadashSuva fasadash

Suva fasadash

NgjitësNgjitës

Ngjitës

GrundGrund

Grund

Rrjetet e fasadaveRrjetet e fasadave

Rrjetet e fasadave

MaxithermMaxitherm

Maxitherm

MAXITHERM sisteme termoizoluesMAXITHERM sisteme termoizolues

MAXITHERM sisteme termoizolues

Prodhime për qeramikë

Ngjitës për pllakaNgjitës për pllaka

Ngjitës për pllaka

Masë për fugimMasë për fugim

Masë për fugim

Materiale hidroizolueseMateriale hidroizoluese

Materiale hidroizoluese

PrimeratPrimerat

Primerat

Masë për rrafshimMasë për rrafshim

Masë për rrafshim

Shirita për shtypjeShirita për shtypje

Shirita për shtypje

Bojëra për dru

Materiale mbuluese për dru dhe metalMateriale mbuluese për dru dhe metal

Materiale mbuluese për dru dhe metal

Material transparent për druMaterial transparent për dru

Material transparent për dru

Ngjitës për druNgjitës për dru

Ngjitës për dru

HolluesHollues

Hollues

Veshje për metal

EmajleEmajle

Emajle

PrimerPrimer

Primer

HolluesHollues

Hollues

Programi për parket

Ngjitës për parketNgjitës për parket

Ngjitës për parket

Llaqet për parketLlaqet për parket

Llaqet për parket

Masë rrafshueseMasë rrafshuese

Masë rrafshuese

Llaç që vihet me makinë

Llaç që vihet me makinëLlaç që vihet me makinë

Llaç që vihet me makinë

PrimeratPrimerat

Primerat