AQUAMAX® Impregnant

imprenjues transparent për dru
Është mirë ta dini
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
gati për përdorim
gati për përdorim
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
E mundshme në paketim
0,65 L, 3 L

AQUAMAX Impregnant është imprenjues transparent për dru me bazë dispersionin ujor të lidhësve akrilikë.
Me një receptuim të kujdesshëm kemi krijuar një imprenjues që është i qëndrueshëm ndaj myshqeve, stabilizon ngjyrën e drurit, mundëson ngjyrosje të njëjtë, sipërfaqet e thithin më pak, ndërkaq lyerja e fundit mundëson një adhezion (ngjitje) më të mirë. Vihet leht dhe thahet shpejt. Produkti nuk ka erë të pakëndshme andaj është i përshtatshëm si për shfrytëzuesin ashtu edhe për mjedisin.