AQUAMAX® Lasur TOP

llak shtresëtrashë transparent për dru
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 5%
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
0,65 L, 3 L, 10 L

AQUAMAX Lasur TOP është llak transparent shtresëtrashë me bazë dispersioni të ujit dhe me lidhje akrilike. Është i begatuar me dyll, aditivë specialë, absorbues dhe stabilizues të veçantë UV. Dedikohet për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme prej druri. AQUAMAX Lasur TOP është një llak i krijuar me kujdes me qëllim që ta spikatë strukturën natyrale të drurit, duke e mbrojtur drurin nga rrezet, lagështia dhe nga ndikimet e tjera të jashtme. Vihet leht dhe thahet shpejt. Nuk ka erë të pakëndshme andaj është i përshtatshëm për shfrytëzuesin dhe mjedisin. Prodhohet si llak pa ngjyrë dhe i nyansuar sipas ton kartës AQUAMAX Lasur TOP.