AQUAMAX®Llak akrilik për dru

llak transparent për dru
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 5%
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
0,65 L, 3 L, 10 L

AQUAMAX Llak druri akrilik është një llak druri transparent, me bazë të dispersionit ujor të lidhësit akrilik, absorbues dhe stabilizues të veçantë UV. Është i menduar për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme prej druri, zdrukthtari, gardhe, veshje etj. Është gjithashtu i përshtatshëm për veshjen e sipërfaqeve që janë trajtuar më parë me veshje azure, në mënyrë që të freskohet sipërfaqja. Nuk rekomandohet lyerja e sipërfaqeve që shkilen dhe sipërfaqet që janë ekspozuar përgjithmonë në ujë.