MAXILUX®Impregnant

impregnim transparent për dru
Është mirë ta dini
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
përveç kësaj i mbajtur nga algat dhe kërpudhat
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
për përdorim të jashtëm
për përdorim të jashtëm
me bazë tretës
me bazë tretës
E mundshme në paketim
0,75L, 2,5L

MAXILUX Impregnant është një impregnim depërtues transparent për dru i bazuar në lidhës dhe aditivë alkid, i destinuar për mbrojtje kundër kërpudhave dhe mykut. Është menduar për impregnim të sipërfaqeve të jashtme prej druri, si dhe për sipërfaqe druri në dhoma me lagështi. Stabilizon ngjyrën e drurit, zgjat jetëgjatësinë e shtresave të kaltra, siguron ngjyrosje të njëtrajtshme dhe lyerjet përfundimtare arrijnë ngjitje më të mirë.