MAXILUX®Lasur Top

llak me shtresë të trashë me lustër dylli
Është mirë ta dini
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
me bazë tretës
me bazë tretës
E mundshme në paketim
0,75 L, 2,5 L

MAXILUX Lasur TOP është një shtresë transparente me shtresë të trashë e bazuar në lidhës alkid. Është i pasuruar me dyll, aditivë specialë, absorbues të veçantë UV dhe stabilizues. I destinuar për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme prej druri. E mbron në afatgjatë drurin nga ndikimet atmosferike dhe e nxjerr në pah strukturën e tij, duke i dhënë një shkëlqim të mëndafshtë. Prodhohet si shtresë e pangjyrë dhe e lyer, sipas kartës së tonit MAXILUX Lasur TOP.