AQUAMAX®Ngjyrë për koshere

emajl i certifikuar me atest për ngjyrosjen e koshereve
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 5%
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
0,65 L

AQUAMAX ngjyra për koshere është një ngjyrë shumë mbuluese për koshere, në bazë të ujit dhe të lidhësve akrilik. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e koshereve prej druri dhe për këtë qëllim është i certifikuar me ATEST se nuk rrezikon shëndetin e bletëve. Karakterizohet me qëndrueshmëri të jashtëzakonshme, ka fuqi mbuluese të shkëlqyer, nuk zverdhet, nuk ka erë të pakëndshme, thahet shpejt dhe është rezistent ndaj të gjitha ndikimeve atmosferike dhe rrezatimit UV.