AQUAMAX®Wood & Metal Paint

zmalt univerzal për dru dhe metal
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
10%
e bardhë polare
e bardhë polare
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
0,65 L, 3 L, 10 L

AQUAMAX Wood & Metal Paint është zmalt ekologjik universal i cilësisë së lartë për dru dhe metal, me bazë dispersioni ujor të akrilateve. Veçohet me bardhësi të jashtëzakonshme dhe qëndrueshmëri (nuk zverdhet), ka aftësi të shkëlqyer mbuluese, është rezistent ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezeve UV. Përdoret për dekorimin e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme të drurit dhe të sipërfaqeve metalike në enterierë. Praktikisht është pa erë. Prodhohet si ngjyrë e bardhë me shkëlqim të lartë, me gjysëm shkëlqim dhe mat. Mund të nuancohet në sistemin MAXIMIX.