AQUAMAX® Wood Primer

bojë themelore për dru
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 10%
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
0,65 L, 3 L, 10 L

AQUAMAX Wood Primer është ngjyrë themelore ekologjike dhe shumë cilësore për dru, e krijuar në bazë të dispersionit ujor të akrilateve. Blokon mirë tonimin dhe njollat e tjera të tretshme në ujë. Përdoret për mbrojtjen e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme prej druri (dritare, dyer, rrethoja, konstruksione të kulmeve prej druri, strehave etj.) para vënies së zmaltit (llakut) AQUAMAX Wood & Metal Paint. Prodhohet me ngjyrë të bardhë mat.