MAXILUX®Wood and Metal Paint

smalt universal për dru dhe metal
Është mirë ta dini
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
me bazë tretës
me bazë tretës
E mundshme në paketim
0,75 L, 20 L

MAXILUX Wood & Metal Paint është smalt universal, me cilësi të lartë, për dru dhe metal, i bazuar në lidhës alkid. Ka fuqi të shkëlqyer mbuluese dhe përhapje të mirë, veti të shkëlqyera mekanike, është rezistent ndaj ndikimeve atmosferike dhe rrezatimit UV. Është i menduar për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme prej druri dhe metali. Prodhohet në ngjyrë të bardhë, si dhe sipas kartelës së toneve MAXILUX në 15 nuanca.