MAXILUX®Wood Primer

shtresë bazë për dru
Është mirë ta dini
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Rezistent ndaj ndikimeve atmosferike
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
me bazë tretës
me bazë tretës
E mundshme në paketim
0,75 L

MAXILUX Wood Primer është një shtresë bazë fshehëse për dru, e bazuar në lidhës alkid. Është menduar për mbrojtjen e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme prej druri (dritare, dyer, gardhe, konstruksione druri çati, tenda, etj.), krejt kjo përpara se të aplikoni smaltin MAXILUX Wood & Metal Paint. Prodhohet në ngjyrë të bardhë.