MAXIFIX® D1

ngjitës për dru

MAXIFIX D1 përdoret në industrinë e mobilieve, për montim dhe ngjitje sipërfaqësore, në prodhimin e pllakave panel, për ngjitjen e iver pllakave e të tjera në sipërfaqe prej druri.

Artikuj të ngjashëm