MAXIFIX® D3

ngjitës rezistent ndaj ujit për dru

MAXIFIX D3 përdoret për ngjitjen e drurit, për punimin e zdrukthtarisë për fasada, si dhe për bashkimin e disa llojeve të dyshmeve dhe për punimin e profileve të laminuara, përkatësisht për të gjitha bashkimet e drurit për së gjati dhe për së gjëri, të cilat i ekspozohen lagështisë së rritur ose ndikimeve afatshkurtra të ujit.

Artikuj të ngjashëm