MAXIFIX® D5

ngjitës për dru të fortë

MAXIFIX D5 përdoret në industrinë e mobilieve për bashkimin për së gjati dhe për së gjëri të drurit të butë, e sidomos të drurit të fortë, përkatësisht çdo kund ku ngjitja e ndërlidhjeve të drurit duhet të jetë të fortë.

Artikuj të ngjashëm