MAXIMAL® S

llaç me bazë çimento-gëlqere për suvatim me makinë

MAXIMAL S është llaç i gatshëm me bazë gjips-gëlqere, i dedikuar për suvatim me makinë dhe me dorë të të gjitha sipërfaqeve të jashtme dhe brendshme të mureve të afta për peshëmbajtje. Mund të përdoret tek të gjitha llojet e mureve me tulla, me elemente gazbetoni, betoni dhe me gurë natyral.