MAXIKRIL®Contact

urë lidhëse akrilike
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 10%
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
1 kg, 5 kg, 25 kg

MAXIKRIL Contact është astar bazë akrilik i vrazhdët me mikroarmaturë nga fibrat sintetikë dhe i mbushur me kokërra kuarci. Përdoret për grundimin e nënshtresës para se llaçi të vihet me makinë, si urë lidhëse. MAXIKRIL Contact e unifikon thithshmërinë dhe e vrazhdëson nënshtresën duke mundësuar në këtë mënyrë ngjitjen më të mirë të materialit i cili do të vihet më vonë. Vihet në sipërfaqe të lëmuara betoni, para se të vihen me makinë llaçet MAXIMAL me bazë gipsi dhe çimento-gëlqere.

Artikuj të ngjashëm