MAXIDECOR® Quartz Primer

primer mbulues me teksturë
Është mirë ta dini
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
razredjenje vodom
10%
ECO
ECO
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
E mundshme në paketim
1 L, 3 L

MAXIDECOR Quartz Primer është një lyerje bazë mbuluese me teksturë, e cila përdoret para aplikimit të teknikave të caktuara dekorative MAXIDECOR. MAXIDECOR Quartz Primer mundëson tharje më të ngadaltë të këtyre lyerjeve dhe i jep më shumë kohë përpunimit të tyre. Vetë tekstura e lyerjes lehtëson aplikimin e teknikave dekorative me shtresa të trasha, ndërsa i jep një dimension shtesë lyerjeve dekorative me shtresa të hollë. Dorëzohet në ngjyrë të bardhë, ndërsa sipas nevojës mund të nuancohet në nuancën e përafërt të shtresës përfundimtare të lyerjes dekorative MAXIDECOR.