MAXIDECOR®Nero

bazë thellë mbuluese e zezë

MAXIDECOR NERO është bazë mbuluese e nuancuar me ngjyrë të theksuar të zezë fabrikisht për teknikat dekorative MAXIDECOR. Paraqet lyerje ekologjike, disperzive, me mbulueshmëri të madhe dhe që mund të lahet, në bazë të akrilateve, me avull lëshueshmëri të jashtëzakonshme. Është i dedikuar për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të mureve të brendshme. Preferohet para aplikimit të teknikës dekoartive MAXIDECOR Oceano sepse mundëson tharje më të ngadalshme dhe më shumë kohë për përpunimin e tij. Kristalet me shkëlqim të MAXIDECOR Oceano shkëlqejnë shumë bukur në bazë të zezë të thellë.

Të tjera në kategori