MAXIKRIL®

astar akrilik
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
1 : 3
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
1 L, 5 L, 18 L

MAXIKRIL është bazë akrilike e dedikuar për imprenjimin e nënshtresave të ndryshme (tulla, betoni, nënshtresave me fibra-çimento etj.), e para vënies së ngjyrave dispersive dhe llaqeve dekorativë. MAXIKRIL vihet leht, thahet shpejt dhe imprenjohet shumë mirë në nënshtresë. Sipërfaqet e lyera janë të njëjta, ngjyrosen në mënyrë të barabartë, dallohen me thithshmëri më të vogël, mundësojnë ngjitjen më të mirë të materialeve përfundimtare dhe zvogëlojnë harxhimin e tyre. Shtresa e thatë e filmit është pangjyrë. MAXIKRIL nuk përdoret nëse për punimet përfundimtare aplikohen materialet me bazë silikatësh dhe silikoni.