MAXIKRIL®Block

astar akrilik për izolimin e njollave
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
1 : 3
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
1 L, 5 L, 18 L

MAXIKRIL Block është astar akrilik për blokimin, përkatësisht izolimin e njollave që treten në ujë, siç janë njollat nga tymi i duhanit, bloza, njollat e shkaktuara nga pikja e çatisë dhe nga përmbytjet. MAXIKRIL Block vihet në sipërfaqe të suvatuara të thata dhe të pastra, në sipërfaqe të gletuara dhe në pllaka gips-kartoni në enterierë. MAXIKRIL Block nuk është efikas nëse sipërfaqet e përlyera janë trajtuar paraprakisht me mjete të ngjashme që nuk janë me bazë uji.