MAXIKRIL®Concentrate

astar akrilik
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
1 : 9
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
1 L, 5 L, 18 L

MAXIKRIL Concentrate është bazë akrilike e dedikuar për imprenjimin e sipërfaqeve të nënshtresave të ndryshme (tulla, beton, nënshtresa me bazë fibra-çimento), e para se të vihen ngjyrat dispersive dhe llaçet dekorativë për fasada. MAXIKRIL Concentrate vihet leht, thahet shpejt dhe imprenjohet shumë mirë në nënshtresë. Sipërfaqet e lyera janë të njëjta, ngjyrosen në mënyrë të barabartë, dallohen me thithshmëri më të vogël dhe e përmirësojnë lidhshmërinë e materialeve përfundimtare dhe e zvogëlojnë harxhimin e tyre. Shtresa e filmit të thatë është pangjyrë. MAXIKRIL Concentrate nuk përdoret nëse për punimet përfundimtare aplikohen materialet me bazë silikatesh dhe silikoni.