MAXIKRIL®Hidrosol

astar akrilik me depërtueshmëri të thellë
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
1 : 5
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Në bazë të dispersionit në ujë
Në bazë të dispersionit në ujë
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
1 L, 5 L, 18 L

MAXIKRIL Hidrosol është bazë speciale akrilike për thellësi e dedikuar për imprenjimin e sipërfaqeve minerale të lëmuara të jashtme dhe të brendshme, si dhe të pllakave gjips-kartoni. Veçmas rekomandohet për sipërfaqet më pak të forta, para se të vihen boja dhe llaqi dekorativ. Depërton thellë në nënshtresë, e bën të barabartë, e forcon, i shton rezistencën ndaj ujit, e përmirëson ngjitjen e materialeve përfundimtare dhe e zvogëlon harxhimin e tyre. MAXIKRIL Hidrosol nuk përdoret nëse për punimet përfundimtare aplikohen materialet me bazë silikatesh dhe silikoni.