MAXIDIS®

ngjyra që mund të lahet për muret e brendshme
Është mirë ta dini
razredjenje vodom
max. 25%
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
Rezistent ndaj fshirjes me leckë të lagësht
e bardhë polare
e bardhë polare
Për përdorim të brendshëm
Për përdorim të brendshëm
Nuk bën të ngrihet
Nuk bën të ngrihet
ECO
ECO
E mundshme në paketim
0,65 L, 3 L, 5 L, 15 L

MAXIDIS është ngjyrë dispersive e brendshme e cila lahet me ujë, me bazë lidhës akrilikë. Ngjitet mire për nënshtresë (bazë), mundëson mbulueshmëri të shkëlqyer dhe depërtueshmëri të avullit, është jashtëzakonisht e bardhë, është rezistente ndaj fshirjes me lecktë të lagësht. Përdoret për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të brendshme të mureve: betoni, llaçi i vazhduar, gazbetori, azbest çimentoja dhe iver pllakat. MAXIDIS mund të nuancohet me MAXI Color ose me MAXIFAS Color, si dhe në sistemin MAXIMIX.